Објавени се еТвининг наградите!

Со задоволство објавуваме дека за 2019 #eTwinning наградите се објавени!

8 колаборативни проекти во 4 возрасни категории и 8 проекти во во специјални категории се истакнаа со нивните огромни напори да се внесе иновативност во училницата ов Европа! Честитки до сите наставници, директори и ученици за нивната посветеност и труд!

Погледнете ги добитниците овде и инспирирајте се

Назад

Пронјадете информации на 22 Европски јазици на Европскиот портал:

www.etwinning.net

Што е ознаката за квалитет?
Како да се добие?

www.etwinning.net

Што е ознаката за квалитет?
Како да се добие?

www.etwinning.net